Neverovatno je šta ume na klaviru: Peter Bence uoči dolaska u Beograd obradio “Beat It” Michaela Jacksona!

Peter Bence, novi svetski fenomen krosovera između klasične i pop muzike ima novi video! Poslušajte kako u njegovom izvođenju zvuči pesma “Beat It” Michaela Jacksona. Mladi Piter Bence postao je poznat širom sveta zahvaljujući svojim video klipovima objavljenim na internetu sa obradama poznatih hitova.

Prva je bila obrada pesme “Bad” Michaela Jacksona, čiji video je postao viralan za nekoliko dana, zatim “Cheap Thrills” Sie, “Don’t stop me now” grupe Queen, “Cry me a river” Justina Timberlakea, “Africa” grupe Toto i mnogi drugi. Ovi klipovi na njegovim zvaničnim Facebook i YouTube kanalima dostižu približno 300 miliona pregleda.

U svom najnovijem singlu ovaj izuzetno talentovani pijanista otišao je korak dalje – u svojoj obradi pesme “Beat It” Majkla Džeksona, Peter Bence koristi distorziju kako bi što bolje odsvirao solo koji u originalu svira legendarni Eddie Van Halen. Uz očekivano korišćenje lupova i bas bubnja, ova obrada unosi jedno sasvim novo uzbuđenje u ovaj veliki hit i gotovo je sigurno da će i ovaj video postati viralan kao i Peterova prethodna ostvarenja! Peter Bence se ističe po tome što je uspeo da “sruši” granice između klasične i pop muzike zahvaljujući svom veoma ekspresivnom i savremenom stilu, čime je uspeo da podigne sviranje klavira na sasvim novi nivo i istovremeno inspiriše mlade generacije muzičara i zaljubljenika u muziku širom sveta.

Jedinstvenu priliku da uživate u talentu ovog mađarskog muzičara imaćete 30.oktobra, kada će Peter Bence prvi put nastupiti u Beogradu u Kombank dvorani! Ulaznice za koncert po cenama od 2300 RSD u prodaji su na prodajnim mestima Eventima, online na www.eventim.rs i na blagajni Kombank dvorane.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.