Bez previše truda: Selena Gomez oborila sopstveni Instagram rekord!

I pored najava da će Selena Gomez izgubiti prvo mesto na Instagramu kad je reč o broju pratilaca, pevačica i glumica ne samo da odoleva “napadima” drugoplasiranog Cristiana Ronalda, već istovremeno i postavlja sopstvene rekorde, kao što je sad učinila.

Slika Sel za vreme koktela na nedelji mode u Njujorku ima impresivnih 10.7 miliona lajkova, čime je nadmašila onu na kojoj nam je otkrila da je imala transplantaciju bubrega. Ovo je inače trenutno 13. najlajkovanija Instagram fotka svih vremena.

Kolika je moć Selene, najbolje govori to što nijedna fotka koja je iznad njene nije “obična”, već sve obeležavaju važne momente, od Cristianovog potpisivanja ugovora za Juventus, do Biebsove objave veridbe sa Hailey Baldwin, preko prve slike ćerke Kylie Jenner. Jednostavno, Sel ne mora ni da se trudi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.