Kakvo iznenađenje: Stigao je spot za “Behind the Mask” Michaela Jacksona!

Još 2010. godine na albumu “Michael” objavljena je pesma “Behind the Mask” koju je Michael Jackson originalno snimio za najprodavaniji album svih vremena “Thriller” a ona je tek sad i zvanično dobila spot.

U stvari, priča je malo komplikovanija, s obzirom da je video nastao negde 2011. godine, a da je na internet procureo 2013. godine. Ipak, on se tek sad u finalnoj formi našao na zvaničnom kanalu Michaela Jacksona i naravno, sastoji se od arhivskog materijala i plesača koji u skladu sa temom pesme, nose maske.

Michael Jackson smatra se najvećim muzičarem u istoriji planete, ali je nažalost, prerano preminuo, još 2009. godine. Od tad pa do danas izdato je nekoliko albuma sa njegovim neobjavljenim materijalom.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  „Ljudi nemaju poštovanja“: Paris Jackson svojim rukama obrisala grafite sa zvezde Michaela Jacksona na Holivudskoj stazi slavnih!

One thought on “Kakvo iznenađenje: Stigao je spot za “Behind the Mask” Michaela Jacksona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.