Ariana Grande na sudu: Ubiće me, molim vas da reagujete!

Nedavno smo pisali o incidentu u kome je jedan muškarac uhapšen a nakon što je vitlao nožem u blizini kuće Ariane Grande. Nažalost, reč je o čoveku koji je već bezbroj puta pokušao da priđe umetnici, a njoj nije preostalo ništa drugo nego da moli pravosudni sistem da nešto uradi u vezi sa tim.

Kako piše Page Six, Ariana se konačno odlučila da čitavu stvar reši na sudu. “Činjenica da je gospodin Brown redovno završavao ispred moje kuće u prethodnih šest meseci me je preplašila”, kaže Araian u svojoj izjavi na sudu, a protiv izvesnog Aharona Browna.

“Sudeći po njegovim pretnjama, ja se bojim za sopstvenu sigurnost i za sigurnost moje familije”, dodala je ona. “Bojim se da će bez sudskog naloga da mi ne prilazi, gospodin Brown nastaviti da dolazi u moju kuću i pokušavati da me povredi ili ubije mene i članove moje porodice”, zaključuje ona.

Nažalost, ovo nije nikakva dramatizacija – Ariana je dokazala da su stvari postale krajnje jezive, jer Brown je počeo da dolazi svakog dana, a nekad i po više puta u prethodnih dve ili tri nedelje. Kako svedoci govore, on je prilikom poslednjeg hapšenja obećao da će ubiti Arianu. Prosto je neverovatno da policija uopšte dozvoljava ovakvom čoveku da radi šta god poželi umesto da ga pošalje na lečenje ili iza rešetaka.

Pročitajte još  Scooter Braun: Retko srećete tako dobre osobe kao što je Ariana Grande!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.