Neprikosnovena: Tini dobila nagradu za najbolji video i YouTube kanal na španskom!

Od 2010. godine pokrenuta je dodela nagrada Premios Quiero koja promoviše izvođače na španskom jeziku a Martina Stoessel imala je tu čast da ove godine osvoji dva vredna priznanja – za najbolji spot i najbolji YouTube kanal!

Tini je u konkurenciji za najbolji ženski video pobedila sa odličnim spotom za “Si tu te vas” a uspela je da pobedi konkurenciju u kojoj su bile Maite Perroni, Shakira i Lali Esposito! Kad je reč o najboljem kanalu na YouTube-u, pobeda Tini nam je delovala očekivano, s obzirom da je tokom najvećeg dela godine svakog petka objavljivala novi zanimljiv video!

Tini nije bila na ceremoniji ali je već preuzela trofeje a u međuvremenu, ona se odmah nakon završetka rada na albumu vratila kući u Buenos Ajres gde će relativno mirno dočekati novu godinu, ne računajući nekoliko intervju za medije.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Praznik u Parizu: Tini i Jorge zagrljeni, fandom presrećan!

8 thoughts on “Neprikosnovena: Tini dobila nagradu za najbolji video i YouTube kanal na španskom!

  1. Tini je pobjedila Shakiru? Stvarno sam iznenađena, ne zato jer ja ne vjerujem u Tini, samo Shakira ima dulju karijeru….
    Definitivno zasluženo je dobila nagrade!

    1. Da, i ja sam to pomislila. Veliki sam Tinista, ali ipak… Ne mozemo porediti Shakiru i Tini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.