Neobičan tvit: Da li je Camila Cabello upravo najavila da uskoro izbacuje novi album?

Camila Cabello je jako osetljiva kad je u pitanju nova muzika i u čitav ovaj projekat daje 100% sebe, tako da koliko god mora da bude tajanstvena, ona tu i tamo svom fandomu otkrije neki detalj na Twitteru jer prosto ne može da izdrži! Ovoga puta Cam nije tvitovala da se radi o novoj muzici, ali jedan tvit definitivno je probudio Camilizere.

Naime, Camila je u prethodnom periodu pomalo otkrivala fanovima detalje o svom novom albumu, uključujući potencijalne saradnje sa Shawnom Mendesom i Mark Ronsonom, ali njen najnoviji tvit započeo je buru u komentarima! „Ovo je zatišje pred buru, volim vas ljudi“ napisala je Camila, uz tonu emodžija tornada. Jedan fan je na ovo ironično odgovorio da nije najavljeno loše vreme napolju, ali je Cam odgovorila: „Stvarno? Ne u mom kalendaru“!

Sve ovo govori da će Camila najverovatnije u junu započeti promnociju svog najnovijeg, drugog po redu albuma, na kom nije tajna da već mesecima radi. U tom slučaju bi se objavljivanje albuma desilo u slično vreme kao album njene koleginice i drage prijateljice Taylor Swift, koja takođe u skorašnjim tragovima o albumu često koristi reč „calm“ i priča o oluji – ko zna šta su njih dve ovoga puta smislile!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Tara svoj prvi kviz posvećuje albumu Camile Cabello!

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.