Neće u hotel: Taylor Swift došla u Englesku zbog svog momka, zajedno borave u kući Care Delevingne?

Kada je u pitanju privatan život Taylor Swift, skoro sve možemo samo da nagađamo, ali pojavile su se nove glasine da je ona ovih dana u Engleskoj da bi posetila porodicu Joe Alwyna!

Kako The Sun tvrdi, postoji izvor koji zna da je Taylor došla u Englesku i umesto da uzme sobu u najluksuznijem hotelu Londona, odlučila je da boravi sa Joeom kod svoje bliske prijateljice Care Delevingne. Ipak, ni to ne bismo nazvali skromnim smeštajem s obzirom da Carina kuća vredi 4 miliona dolara, ali nema sumnje da je Taylorin glavni cilj da sve drži na distanci od medija!

„Taylor je došla ovde da provede neko vreme sa Joeovom porodicom, Cara se ponudila da ostanu kod nje i to joj se dopalo jer bahati hoteli nisu njena stvar“ ekskluzivno otkriva izvor. „Želi da stvari sa Joeom ostanu privatne ali to je jako ozbiljna stvar i jako su bliski, mnogo vremena žele da provedu zajedno i Taylor se trudi da upozna njegov svet“ rekao je on. Nakon svih drama vezanih za njene bivše ljubavi, i za poslednju „I heart TS“ priču oko Toma Hiddlestona, normalno je što Taylor sada mudrije čuva svoju privatnost!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Ne može bez toga: Taylor Swift godinama radi istu stvar na Instagramu ali tek sad je primećeno!

One thought on “Neće u hotel: Taylor Swift došla u Englesku zbog svog momka, zajedno borave u kući Care Delevingne?

  1. Tay potpuno ima pravo na privatnost kao i svi mi.
    Ona je uvjek pokusavala drzati svoj zivot dalje od medija, ali nije joj uspjevalo.
    Navijam za Tay i Joa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.