Kako Taylor Swift uspeva da vodi „običan“ život sa Joeom Alwynom?

Taylor Swift je, nakon neslavnih priča o nestabilnim vezama i zabavljanjem samo sa ekstremno poznatim facama, odlučila da svoj život u potpunosti promeni i da se skrasi u naručju ne tako poznatog glumca Joea Alwyna, s kojim je u najstabilnijoj i najdužoj vezi do sada. Jednim delom joj ovo zadovoljstvo polazi za rukom jer je veza u potpunosti privatna i nema pritisak javnosti, ali kakve mere Taylor još preduzima da bi očuvala vezu?

Uprkos bogatstvu od 282 miliona funti, kako prenosi The Sun, Tay se sa Joeom odvikla od grandioznih žurki i čak više ne boravi na velikim dodelama nagradama. Kad je Tay upoznala Joea početkom 2017. godine, on je bio još manje slavan nego danas i još uvek je živeo sa roditeljima, ali nije gubio vreme i Taylor je upoznao sa čarima „običnog“ života, tako da Tay od tada posećuje lokalne parkove, Pizza Express restorane, pa i običnu kuću Joeovih roditelja, iako ona poseduje nekoliko vila širom Amerike.

Tay trenutno iznajmljuje kuću na granici Highgatea i Hampsteada na severu Londona, a prethodno smo pisali da je ona često boravila i u kući svoje prijateljice Care Delevingne dok nije pronašla svoje gnezdo u ovom gradu. Sad se verovatno pitate kako Taylor uspeva da ima obične šetnje po parku i dejtove u povoljnoj piceriji a da joj paparaci ne dosađuju – kako mediji navode, ona u društvu Joea često nosi periku kratke smeđe kose, a i sama je pričala da je s godinama naučila da se zaštiti od reflektora. Njeni telohranitelji uglavnom su takođe tu negde, gde god ona sedi, ali ni njih nećete lako primetiti, jer su obučeni kao obični ljudi i naučeni su kako da ostanu neprimetni i nepovezani sa Taylor iako motre na nju.

Pročitajte još  MTV VMA: Kendrick Lamar i Ed Sheeran dominirali, prva pojedinačna nagrada za jednog momka iz 1D!

Kad su u pitanju „fensi“ mesta, Tay i Joe su na jedno od njih otišli samo za specijalnu priliku – Joeov rođendan 21. februara, a da sve bude još lepše, imali su dupli dejt jer su im se pridružili prijatelji Ed Sheeran i njegova supruga Cherry.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Fanovi podeljeni: Taylor Swift zakazala nastup na Melbourne Cupu, ali niko nije srećan zbog toga

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.