Mnogo zarađuje, mnogo troši: Taylor Swift zakupila ceo preskup hotel u Mančesteru!

Taylor Swift je ovog vikenda u Mančesteru gde će održati dva koncerta na Etihad stadionu, a da ne žali novac pokazala je time što je zakupila čitav Lowry hotel kako bi imala mir! Naravno, u pitanju je hotel sa pet zvezdica, što znači da je sve bilo papreno skupo!

Taylor je hotela zakupila na čitavih nedelju dana, a neki članovi njenog tima stigli su još prošlog vikenda, dok je ona doputovala u petak. Kako se navodi, hotel ima čak 165 soba a prosečna cena za iznajmljivanje svake od nje je oko 250 evra! Kad se sve sabere, nije teško izračunati da je megazvezda za ovo morala da plati više od milion dolara!

Kako navode britanski mediji, ovo se baš i nije dopalo drugim zvezdama koje će u nedelju biti u gradu zbog humanitarnog fudbalskog meča, jer su navikli da borave upravo na tom mestu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Video dokazuje: Kim i Kanye lagali u vezi sa Taylor Swift!

4 thoughts on “Mnogo zarađuje, mnogo troši: Taylor Swift zakupila ceo preskup hotel u Mančesteru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.