“Ne znam ni ko je ona”: Glumac ponizio Keshu kao niko u životu, tri puta odbio njen zagrljaj! (video)

Režiser David Lynch oraganizovao je humanitarno “Veče smeha” u Los Anđelesu što je bila još jedna prilika da se zvezde okupe na jednom mestu. Kesha je bila posebno srećna jer je tokom intervjua primetila komičara Jerryja Seinfelda koji se prema njoj poneo izuzetno grubo!

Dok je Jerry odgovarao na pitanja u intervjuu, odjednom se pojavila razdragana keša koja mu je prišla rečima, “Ja sam Kesha i puno te volim. Mogu li da dobijem zagrljaj?” Međutim, komičar je hladno uzvratio sa “Ne hvala”. Kesha je ipak pokušala ponovo sa “Molim te?” a on je podigao ruke i ponovio, “Ne hvala”. Na kraju Kesha je probala još jednom rekavši, “Možda jedan mali?” i približila mu se za korak a on je onda uzmakao i već iznervirano rekao, “Da, ne hvala”.

Kad je sirota Kesha otišla, Jerry je počeo da se smeje a onda je rekao, “Ja stvarno ne znam ko je ona!” a ni kad je dobio objašnjenje nije baš zažalio što se tako poneo. “OK! Pa želim joj sve najbolje”. Ne možemo kriviti komičara koji ne zna pevačicu ali ovakvo ponašanje je bespotrebno grubo i neprijatno po sve – zagrljaj bi trajao sekund i učinio bi intervju samo interesantnijim!

https://youtu.be/_vACmKnQbjw

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Novi poraz: Kesha ponovo izgubila na sudu, ostaje vezana za Sony!

4 thoughts on ““Ne znam ni ko je ona”: Glumac ponizio Keshu kao niko u životu, tri puta odbio njen zagrljaj! (video)

  1. Famozo, da li možete da pišete o tome ko ima najviše lajkova na instagramu (sve ukupno, odnosno za sve slike)?

  2. Ne mogu da verujem da se neko tako ponaša i još u javnosti. Grozno od njega zaista. Kakve veze ima da li je pevačica ili fan? Šta mu znači to da je zagrli???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.