Kako li sve postiže? Justin Bieber u petak objavljuje pesmu sa Davidom Guettom!

DJ David Guetta veoma često gostuje u našim krajevima a sad ima priliku da stvori još jedan svetski hit s obzirom da ima tu sreću da mu je partner na duetu trenutno najveća muzička zvezda na svetu, Justin Bieber. Što je najbolje, pesma stiže već za par dana!

“Nova muzika. Ovog petka. Ja i David Guetta” napisao je Justin uz hešteg #2U a onda ju je retvitovao i David Guetta, zajedno sa spiskom imena devojaka koje Jus objavio ranije a koje su sve na anđeli kompanije Victoria’s Secret! Sve ovo potpuno sluđuje javnost jer niko nije imao pojma da se ova pesma snima dok se slavne devojke verovatno pojavljuju u muzičkom videu za nju!

Da li je “2U” naziv pesme? Da li ćemo uz nju odmah dobiti i video koji je nalik na “Sorry” samo što se ovde manekenke pretvaraju da pevaju stihove umesto Jusa koji je trenutno na turneji i nema puno vremena za snimanje? Ako ne ništa, saznaćemo sve jako brzo!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nastavak drame: Justin Bieber ponovo ugasio Instagram!

One thought on “Kako li sve postiže? Justin Bieber u petak objavljuje pesmu sa Davidom Guettom!

  1. Već osećam da će biti pravi hit! Moguće da je 2U naziv pesme kao "Too you" ali idk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.