Ne zaustavlja se: Miley Cyrus ponovo ušla u novu vezu!

Iako je Miley Cyrus u jednom periodu svog braka sa Liamom Hemsworthom delovala kao da se smiruje, i iako je sada nakon raskida sa Kaitlynn Carter delovala kao da će napraviti pauzu, naučili smo da se Mileyina priroda ne može ukrotiti nikada – ona je već našla zamenu za devojku i našla novog dečka!

Da podsetimo, nakon brodoloma sa Liamom Hemsworthom Miley nije čekala ni sekundu da uđe u romansu sa Kaitlynn, s kojom je ipak prebrzo raskinula, a ovih dana Miley vrlo otvoreno i u javnosti izlazi sa svojim najboljim drugom Codyjem Simpsonom i ljubi ga! Ni Cody se ne ustručava pa je i na Instagramu potvrdio njihovu vezu poljupcem i zagrljajem.

Dok Miley nastavlja da “švrlja”, njen bivši muž Liam Hemsworth bukvalno “balansira” i posvetio se fizičkim vežbama koje mu očigledno prijaju da bi se izolovao od starih problema.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Preslatka je: Miley predstavila svoju novu ljubimicu, Barbie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.