Magija: Pogledajte prvo izvođenje pesme “False God” Taylor Swift i najnoviju verziju pesme “Lover” na SNL-u! (Video)

Kada Taylor Swift dođe na binu Saturday Night Livea, to je uvek magija, ali sinoćna epizoda bila je posebna po tome što niko nije znao koju pesmu sa albuma će pevačica odabrati za prvo izvođenje pored pesme “Lover” koju je najavila s potpuno novim aranžmanom. Ispostavilo se da je izbor pao na sjajnu pesmu “False God” koju sve Taylorine kolege hvale!

“False God” je najsenzualnija numera sa albuma “Lover” i tu dolazi do izražaja Taylorino umeće da eksperimentiše sa instrumentima, pa je i na binu dovela saksofonistu koji je dobio posebne pohvale! U toj romantičnoj atmosferi sa svećama Taylor je uspela da donese senzualnu atmosferu pesme, a nećete ostati ravnodušni ni na izvođenje pesme “Lover” prvi put na klaviru!

Tay je sinoć na SNL-u bila samo muzički gost tako da se nije previše zadržavala tamo, ali to nije sprečilo mnoštvo Swiftieja da kampuju ispred sale ne bi li je možda videli! Tay i njen dečko Joe Alwyn su nakon šoua otišli zajedno na afterparti.

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Camila Cabello otkriva zašto se duet sa Edom nije našao na albumu i kako joj je bilo sa Taylor Swift u Majamiju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.