Novi korak u vezi: Kaitlynn provela rođendan sa Miley Cyrus, već žive zajedno!

Kaitlynn Carter je ove nedelje napunila 31 godinu, i ako bi ove godine trebalo da donesu mir u njen život, to definitivno nije slučaj kod nje, jer ona je u poslednjih nekoliko nedelja ušla u vezu sa Miley Cyrus i potencijalno je odgovorna za Mileyin razvod, ali njih dve očigledno postaju sve bliže i njihova veza postaje ozbiljnija!

Ako ste i vi mislili da je Mileyino maženje sa Kaitlynn po Italiji samo faza, prevarili ste se, jer njih dve očigledno ne planiraju da se razvdajaju pa je Miley prisutna na svim fotkama sa Kaitlynninog rođendana! Kaitlynn ne želi da krije svoju vezu zbog Mileyine drame sa Liamom Hemsworthom, tako da na njenom Instagramu možete videti dosta slika sa Miley.

Izvor za People takođe otkriva da Miley i Kaitlynn već žive zajedno i da se uopšte ne kaju zbog toga. “Njih dve žive zajedno i srećne su zbog toga, Miley je srećna što uspeva da preboli razvod i uopšte se ne kaje” izjavio je izvor.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kaitlynn Carter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Miley Cyrus potvrdila da se udala za Liama Hemswortha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.