Nova nevolja: Biebs doživeo saobraćajnu nesreću!

12568738_868094333337364_681968446_n

Justin Bieber doživeo je novi stres jer je pre nekoliko dana doživeo saobraćajni udes u svom kadilaku ali na sreću, on je prošao bez bilo kakvih posledica.

Opasan incident desio se kad su Jusov vozač i još jedan učesnik u saobraćaju u isto vreme počeli da se prestrojavaju što je uzrokovalo to da se u jednom trenutku sudare. Ipak, načinjena šteta bila je minorna tako da je jedina posledica svega malo stresa za Justina, prenosi magazin The Sun dodajući i da niko nije povređen. Svedoci tvrde da je Jus izvirio kroz prozor i vikao vozaču da stane kako bi oni razmenili podatke i procenili nastalu štetu. Ovaj automobil ne spada u najskuplje ali Biebs je jako drag: U njega je ugrađen raskošan tepih, veliki televizor kao i bežični internet.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  iHeartRadio Awards nominacije: Selenatori, Belieberi, Arianatori, Lovatici, Swiftieji i Directioneri u žestokom duelu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.