Ne ide mu prodaja: Harry Styles ponovo snizio cenu svoje kuće u Los Anđelesu!

Harry Styles već jako dugo pokušava da proda svoju vilu u Los Anđelesu koju je kupio 2016. godine za 6,87 miliona dolara. Pevač već više od dve godine pokušava da je se reši ali njena cena nastavlja da pada, iako je u pitanju veoma luksuzna vila sa impresivnim pogledom i lokacijom uopšte.

Uprkos tome što na prodaju nudi impresivnu kuću sa pet kupatila i četiri spavaće sobe sa prelepim pogledom i na lokaciji Sunset Strip, čini se da Harry Styles ne može da se reši ove kuće i da će dobiti manje novca nego što je dao kada ju je kupio, jer cena konstantno pada – u maju 2017. godine cenio je kuću na 8,45 miliona, ali kasnije je cena pala na 7,99 i sada je 7,49 miliona!

Harry je, ipak, uradio razne izmene i popravke i dodatke u ovoj kući i uložio je u nju dosta novca dok je boravio u njoj, tako da se čini da pevač neće još mnogo popustiti u ceni i dozvoliti da je proda za nižu sumu, iako Harry i nije baš mnogo vremena proveo u njoj s ozbirom da ima i stan u Njujorku i Londonu.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Otimaju se za njega: Harryju Stylesu nude i ulogu u novom "Star Wars" filmu!

2 thoughts on “Ne ide mu prodaja: Harry Styles ponovo snizio cenu svoje kuće u Los Anđelesu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.