Ne ide mu prodaja: Harry Styles ponovo snizio cenu svoje kuće u Los Anđelesu!

Harry Styles već jako dugo pokušava da proda svoju vilu u Los Anđelesu koju je kupio 2016. godine za 6,87 miliona dolara. Pevač već više od dve godine pokušava da je se reši ali njena cena nastavlja da pada, iako je u pitanju veoma luksuzna vila sa impresivnim pogledom i lokacijom uopšte.

Uprkos tome što na prodaju nudi impresivnu kuću sa pet kupatila i četiri spavaće sobe sa prelepim pogledom i na lokaciji Sunset Strip, čini se da Harry Styles ne može da se reši ove kuće i da će dobiti manje novca nego što je dao kada ju je kupio, jer cena konstantno pada – u maju 2017. godine cenio je kuću na 8,45 miliona, ali kasnije je cena pala na 7,99 i sada je 7,49 miliona!

Harry je, ipak, uradio razne izmene i popravke i dodatke u ovoj kući i uložio je u nju dosta novca dok je boravio u njoj, tako da se čini da pevač neće još mnogo popustiti u ceni i dozvoliti da je proda za nižu sumu, iako Harry i nije baš mnogo vremena proveo u njoj s ozbirom da ima i stan u Njujorku i Londonu.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Oduševljena i njegova mama: Stigao je savršen video o Harryju Stylesu!

2 thoughts on “Ne ide mu prodaja: Harry Styles ponovo snizio cenu svoje kuće u Los Anđelesu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.