James Maslow prodaje svoju kuću za skoro dva miliona dolara!

Zvezda Big Time Rusha, James Maslow u žurbi je da proda svoju kuću u blizini Los Anđelesa a cena koju je odredio za nju je 1,95 miliona dolara!

James je ovu kuću kupio 2012. godine za 1,35 miliona, izgrađena je 1961. godine a iste godine kada ju je James kupio je u potpunosti renovirana, a lokacija po rečima agenta pravi je raj za ljubitelje kanjona i dolina i dovoljno je udaljena da vlasnik ima svoju privatnost! Prilikom renoviranja kuća je prilično proširena pa sada ima tri kupatila i četiri spavaće sobe!

Na glavnom spratu nalaze se i velika soba sa kaminom, trpezarija, prostor za doručak sa neverovatnim pogledom i posebnu kuhinju za kuvara, a bulevar Ventura u Los Anđelesu udaljen je od kuće tek nekoliko minuta gde se mogu pronaći razne atrakcije i mesta za šoping – sve ovo zvuči dovoljno dobro da bi James brzo prodao ovu kuću!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #7

One thought on “James Maslow prodaje svoju kuću za skoro dva miliona dolara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.