Sviđa li vam se? Harry Styles je upravo oborio cenu svoje kuće za milion dolara!

Milion dolara je cifra koju velika većina ljudi ne zaradi za čitav život, a upravo za toliko je Harry Styles oborio cenu svoje kuće u Los Anđelesu. To je definitivno čini mnogo primamljivijom za kupovinu, ali i dalje preskupom za nas obične smrtnike!

Naime, cena kuće sad iznosi 7.5 miliona dolara, a čak i ako je proda po ovom sniženoj ceni, Harry će zaraditi jako lepo jer ju je 2016. godine kupio za 625 hiljada dolara manje! Ovo prelepo zdanje inače ima pet kupatila, terasu, bioskop, teretanu i naravno, veliki bazen. Sem toga, dobijate i prelep pogled na Los Anđeles!

Nije jasno zašto Harry prodaje kuću s obzirom da i dalje mnogo vremena provodi u ovom gradu, ali on definitivno nema problema sa novcem, s obzirom da je nedavno proglašen za najuspešnijeg člana One Directiona i četvrtog najbogatijeg mladog Britanca.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  San srušen: Liam Payne odbijen na audiciji za film!

2 thoughts on “Sviđa li vam se? Harry Styles je upravo oborio cenu svoje kuće za milion dolara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.