Napokon? Zayn Malik spreman da se vrati nastupima na „Icarus Falls“ turneji!

Zayn Malik stvara više nego interesantnu muziku, međutim, čini se da ona odavno ne prolazi tako sjajno! Ono u čemu se svi slažu da je problem jeste Zaynova pasivnost – pevač jednostavno ne voli da se eksponira previše a od nastupa ima i strah tako da je svako njegovo izdanje prošlo bez jake promocije, a to je u današnje vreme nedopustivo.

Čak i album „Icarus Falls“, koji je sveže objavljen, ne uspeva da se plasira na top listama i Zaynova karijera je u većem padu nego ikada, tako da će pevač uskoro morati da se trgne! Sudeći po njegovom nedavnom tvitu, čini se da je Zayn napokon spreman da okrene novi list i zapravo krene svoj album da promoviše turnejom – „Je*ote, ne mogu da dočekam da se vratim na scenu! Spreman sam!“ napisao je on na Twitteru, napomenuvši da tim već radi na njegovim nastupima!

Naravno, Zayn je shvatio da će se teško vratiti na staru slavu ako napokon ne prevaziđe strah od živih nastupa i reflektora, ali ovih dana se šuška da pevač ima problema i u privatnom životu s obzirom da kruže priče da je raskinuo sa manekenkom Gigi Hadid, ali njegov život van kamera totalno je nedokučiv.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zayn

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ovo je već zaista ozbiljno: Zayn odlaže turneju, i dalje se boji scene!

2 thoughts on “Napokon? Zayn Malik spreman da se vrati nastupima na „Icarus Falls“ turneji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.