Kataklizma: Zaynov album se očajno prodaje!

Zayn Malik možda se nikad neće vratiti u One Direction niti zažaliti što je napustio ovu grupu, ali sudeći po prodaji njegovog drugog albuma, muzička karijera mu jednostavno ide u sunovrat! Uostalom, to najbolje ilustruju katastrofalni rezultati koje on beleži na domaćem terenu.

Momci iz 1D uvek su bili najuspešniji kući, odnosno u Velikoj Britaniji, ali Zaynov album “Icarus Falls” koji je u prodaji od petka, trenutno je tek 64. album po prodaji ove nedelje,  uz mizernih 1730 prodatih kopija, računajući tu prodaju CD-ova, digitalnih albuma i preslušavanja preko striming servisa. Poređena radi, trenutno prvoplasirani album “The Greatest Showman” na listi je već godinu dana, a samo ove nedelje prodat je već u preko 30.000 kopija! Isto tako, prvi Zaynov album startovao je sa mesta broj 1.

Kako stručnjaci objašnjavaju, javnost Zayna više ne smatra bitnim. “Kad je izdao prvi album, bilo je mnogo uzbuđenja jer je on bio prvi član 1D koji je to uradio. Međutim, interesovanje za njega je opalo u prethodne dve i po godine i to se vidi po prodaji. Zayn ne ide na turneje, ne promoviše album i zato je neprimećen. Izdavačka kuća uložila je milione u njega, ali ljudi jednostavno ne žele to da slušaju”, priča jedan izvor. Zayn očigledno čekaju teški dani, jer ovako više ne može!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zayn Malik

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Kataklizma: Zaynov album se očajno prodaje!

  1. Na neki način ni nije čast imati najprodavaniji album, jer bi to značilo da je pun teksta koji se rimuje, zaraznog ritma, a ne prave, kvalitetne muzike (u 95% slučajeva)

    1. Pa, zavisi šta je kvalitetna muzika. Jako, jako je teško napraviti album koji će svi da slušaju. Verovatno i najgore bude kad pokušavaš da to uradiš po svaku cenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.