“U slobodno vreme volim da se družim sa dečkom”: Gigi i Zayn i dalje zajedno?

12519672_1686381484944853_659631418_n

Pre par dana preneta je vest kako su Zayn Malik i Gigi Hadid raskinuli a njih dvoje nisu ni pokušali to da demantuju pa smo to shvatili kao potvrdu. Ipak, nova izjava Gigi Hadid zakomplikovala je stvari!

Časopis Elle tako je objavio intervju sa Gigi a kad je upitana da li bi radije išla u izlazak ili ostala kući, Gigi je poručila. “Ostala bih kući. Kuvala, slikala, igrala se sa psom. Družila bih se sa dečkom. Gledala filmove i kulirala.” Ovaj intervju nastao je za vikend, dakle nakon što je objavljeno da su njih dvoje raskinuli.

Ipak, šta ovo znači teško je reći. Mediji su već napisali kako njih dvoje ćesto raskidaju i mire se pa da je sasvim moguće da se to desi ovog puta. Interesantno je da se povodom svega oglasio i Gigin tata kojem takođe ništa nije jasno. “Pričali smo a ona mi nije spominjala raskid. Nisam siguran da se nešto dešava”, kaže on i dodaje da Zayn još uvek nije ni upoznao!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zayn

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Puste želje: Zayn se ne vraća u 1D, radi na solo albumu!

One thought on ““U slobodno vreme volim da se družim sa dečkom”: Gigi i Zayn i dalje zajedno?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.