Nasilje u Americi se pojačava, Selena Gomez na meti!

Stvari u Americi polako izmiču kontroli! Sve čime se zvezde bave ovih dana jeste smrt afroamerikanca Georgea Floyda, ali mnogi sebi daju za pravo da procenjuju ko čini dovoljno a ko ne. Jedna od zvezda kojoj se crta meta prethodnih dana jeste Selena Gomez, iako se pevačica i glumica više puta oglašavala.

Naime, za razliku od recimo Ariane Grande koja je za vikend bila na ulicama Los Anđelesa i protestovala, Selena Gomez ostala je kod kuće. Mnogima je to dalo za pravo da je napadaju za sve i svašta, uglavnom igrajući na besmislenu kartu rasizma. To je prilično čudno kad znamo da je Selena ovih dana slala brojne poruke i želje da se nepravda zaustavi, a i donirala je veliki novac. Sel nema opciju da bude na protestima s obzirom na njeno zdravstveno stanje koje je trajno narušeno usled lupusa. Širenje mržnje prema zvezdama koje “ne čine dovoljno” vrši se i pravljenjem spiskova zvezda koje su se oglasile, dok one druge odmah nailaze na napade.

Na protestima su bile i brojne druge zvezde a kako piše Entertainment Weekly, najviše pažnje izazvala je informacija da je tom prilikom uhapšena Halsey tokom nereda u Los Anđelesu. Ona je kasnije demantovala tu priču rekavši da doduše da ih je policija gađala suzavcem i gumenim mecima iako tvrdi da su protesti bili mirni. Ona ističe i da su mnogi završili u zatvoru, a pohvalila je i svog kolegu Yungluda za kojeg kaže da je bio u prvim redovima i da je pomagao ljudima koji su povređeni tokom protesta. Nama samo ostaje nada da će se situacija smiriti, i da neće biti žrtava, jer kao što nas je istorija naučila, svaki sukobi nikad se ne okončaju nasiljem, već kad se sedne za sto i napravi dogovor.

Pročitajte još  Famoza istražuje: Justin i Selena planiraju da zajedno provedu Uskrs?!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Nasilje u Americi se pojačava, Selena Gomez na meti!

  1. kakva je to glupost, strasno, da li su ovi sto je vredjaju isli tamo, ocigledno ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.