„Nedostaješ mi“: Ariana Grande ostavila poruku na Twitteru na rođendan Maca Millera

Čini se da Ariana Grande nikada neće u potpunosti preboleti činjenicu da je Mac Miller umro, i iako je javnost stalno kritikuje da koristi njegovu smrt da privuče pažnju, ona te pakosne komentare ignoriše i nastavlja da se priseća Maca i u svojim pesmama, i u trenucima kao što je njegov rođendan koji je bio juče.

Ono što ćete ovih dana najviše viđati na Arianinim društvenim mrežama svakako je promocija singla „7 Rings“, ali ona je euforiju oko svog singla ipak prekinula na Twitteru objavivši tvit koji nema veze sa tim, već sa jednim emotivnim delom njenog života. „Nedostaješ mi“ napisala je ona nekoliko minuta posle ponoći 19. januara, i ova poruka očigledno je upućena Macu Milleru koji bi juče napunio 27 godina da je živ.

Naravno, ovakav dan izuzetno je težak i za porodicu Maca Millera. „Njegovoj porodici je teško tih dana. Njegova porodica bi svakako volela da je on sa njima i da proslave rođendan zajedno, on je uvek bio u centru pažnje svoje porodice, ali i dalje je, sećanjem na njegov stari veliki osmeh“ izjavio je izvor za Us Weekly.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ari uradila intervju o svom konjskom repu: "Moj rep je moja sreća!"

One thought on “„Nedostaješ mi“: Ariana Grande ostavila poruku na Twitteru na rođendan Maca Millera

  1. Ne razumijem zašto je krive… Kako ne mogu razumiti da joj on nedostaje? 😭😭😭😭

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.