Naviru emocije: Na prodaju je legendarni One Direction kombi!

Dok budućnost One Directiona i dalje visi u vazduhu, a mnogi u fandomu gube nadu, čuveni Volkswagen Crafter u kome su momci putovali tokom svoje turneje definitivno im više nikad neće biti potreban, jer je on sad odlazi na aukciju i uskoro će završiti u kolekciji nekog bogatog pojedinca.

Kao što vidimo, kombi je sa spoljne strane urađen tako da podseća na onaj iz legendarne serije “Scooby-Doo”, a unutra se nalazi veliki TV od 55 inča i gomila konzola za igranje, uz jak zvučni sistem. Naravno, ova tehnika je već pomalo zastarela, ali sumnjamo da će neko želeti da je zameni!


Sem toga, podovi imaju grejanje, to je i klima, odnosno frižider. Kombi je inače u sjajnom stanju jer je prešao svega oko 6000 kilometara i deluje kao nov, a urađeni su mu i tehnički pregledi na koje ne mora da ide do juna 2020. godine.

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Svako na svoju stranu: Sel hvali Selenatore na plaži, Niallu interesantniji fudbal i pikado!

One thought on “Naviru emocije: Na prodaju je legendarni One Direction kombi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.