50 Cent stao uz Directionere: Momci, vraćajte se što pre, biće prekasno!

ss

Reper 50 Cent ne deluje baš kao neko ko preterano prati bojbend scenu pa je veliko iznenađenje što se on sad obratio javnosti i poručio Harryju, Liamu, Niallu i Louisu da ne otežu i što pre se vrate!

“Kad razmišljam sa stanovišta posla, One Direction su pauzu napravili u pogrešno vreme”, priča reper za Daily Star. “Moj savet za njih bio bi da se oforme što pre!” 50 Cent kaže da bi momci morali da shvate da je sad vreme njihove najveće slave i da će jednog dana zažaliti ako ova pauza potraje.

“Mogu oni da se vrate za 5-6 godina ali sad su pravi fenomen. Nikad neće biti popularni kao sad, ovo je njihov vrhunac. Ja razumem da svako od njih želi da malo radi nešto svoje ali isto tako moraju znati da je malo članova bojbenda koji su uspešni kao Justin Tomberlake. Sad je vreme da rade i zarade. Sve ostalo bila bi greška”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net

Danas 20. avgusta na famoza.net ti poklanjamo jedan “Confident” CD Demi Lovato. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Demi između 12 i 20h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Demi CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Liam & Cheryl se iskreno vole: Njihova romansa nije marketinški trik!

3 thoughts on “50 Cent stao uz Directionere: Momci, vraćajte se što pre, biće prekasno!

  1. Ja njega ne gotivim otkad je hteo da nam uzme Zayna jos pre nego sto je otisao iz benda

  2. Kao sto je Kale rekla, ne gorivim ga bas previse, ali hvala mu na ovome! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.