“Obećavamo fantastičan kraj”: Nina Dobrev se definitivno vraća u “Dnevnike”?

Fanovi se i dalje nadaju da će se Nina Dobrev odnosno Elena Gilbert vratiti u “Vampirske dnevnike” makar u poslednjih par epizoda a šanse za to još uvek postoje!

Ova sezona serije ima samo 16 epizoda i završiće se već za dva meseca, 10. marta tako da nije preostalo još mnogo vremena. Govoreći za medije, predsednik televizije CW na kojoj se “Dnevnici” emituju je poručio, “Najbolje što mogu da kažem jeste da autori serije i televizija obećavaju fantastičan kraj serije”. Fnatastičan kraj serije teško da je zamisliv bez Nine pa zaista sumnjamo da bi se on igrao tako krupnim rečima!

Fandomu najveću nadu daje upravo što su se sa Ninom vodili pregovori još tokom prošlog leta i tad nam je rečeno da svi imaju želju da se ona vrati i da je samo pitanje može li ona nekako da se uklopi u snimanje. Inače, i sudbina “The Originals” je još neizvesna ali očekuje se da će se ova serija vratiti i naredne godine.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nina Dobrev: Srećna i seksi kao nikad pre!

4 thoughts on ““Obećavamo fantastičan kraj”: Nina Dobrev se definitivno vraća u “Dnevnike”?

  1. Sad je vec zagarantirano,na instagramu je objavila ugovor sa julie plec . Sjanoooooooo,zar ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.