Najbolji izbor za naše Tiniste: Martina najavila koncert u Budimpešti!

14711992_313756462329673_4298054329513803776_n

Zbog potpuno sulude cene karata, Martinina “Got Me Started” turneja neće posetiti niti jednu zemlju našeg regiona ali se zato informacija koju je imala Famoza ispostavila kao tačna, s obzirom da će Tini održati koncert u Budimpešti koja je od Beograda udaljena samo 380km.

Tini će u glavni grad Mađarske doći 2. aprila a ostaje pitanje da li će tamo održati jedan ili dva nastupa. Za očekivati je da to ipak budu dva nastupa, od 14h i 18h a ako želite karte morate biti brzi s obzirom da one kreću u prodaju već u petak u 10h! Osim toga, najavljena su i tri nastupa u Poljskoj i još nekoliko u Italiji, što je nama ipak manje interesantno.

Inače, Tini je danas u Poljskoj gde će održati potpisivanje CD-ova a interesantno je da se lokacija događaja krije kao i da za dolazak na potpisivanje nije dovoljno samo da posedujete “Tini” CD! Umesto toga, poljski Universal napravio je konkurs gde zahteva od fandoma da šalju svoje kreativne slike sa CD-om a onda će odabrati one najbolje koji će imati priliku da se druže sa Tini. Mi se nadamo da će naš Universal uskoro doći u kontakt sa poljskim odeljenjem kompanije i da postoji mogućnost da kontaktiramo Martinin tim i vidimo da li njen dolazak u Beograd može da bude opcija.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Čekanju se bliži kraj: Novi album Martine Stoessel stiže na jesen!

16 thoughts on “Najbolji izbor za naše Tiniste: Martina najavila koncert u Budimpešti!

  1. Možete li samo kada krene prodaja karata da nam date link ili nešto gde bismo mogli da ih kupimo?

  2. Jesu li cene karata za Budimpestu isto onako prekko 52e ili ce biti nesto jeftinije?

  3. Pa, bilo bi bolje da umjesto u Budimpeštu dođe u Srbiju. Oni u Mađarskoj su imali prilkiu da dođu na koncert Violette, a sad im još i Tini dolazi. nije baš fer…

    1. Pa i kada bi dosla u Srbiju doslo bi jako malo ljudi jer su karte preskupe!

  4. Famozo, Vi ste najbolji i borite se da Martina dodje u Srbiju na promociju Tini CD-a jer samo Vi to možete! svi nas zaobiđu… Mogli bismo da organizujemo da svi zainteresovani Tinisti pošalju svoju sliku, a da se u pozadini vide Martinini posteri, Tini CD, Violetta predmeti ili nesto slicno i da se slike posalju Martini. Mozda tada donese konacnu odluku i dodje u Srbiju.

  5. IMA LI KAKVE MOGUCNOSTI DA TINI ODRZI KONCERT U BLIZINI KRESEVA, U KISELJAKU ILI NEGDJE U BLIZINI KRESEVA,…???

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.