Najbolji izbor za naše Tiniste: Martina najavila koncert u Budimpešti!

14711992_313756462329673_4298054329513803776_n

Zbog potpuno sulude cene karata, Martinina “Got Me Started” turneja neće posetiti niti jednu zemlju našeg regiona ali se zato informacija koju je imala Famoza ispostavila kao tačna, s obzirom da će Tini održati koncert u Budimpešti koja je od Beograda udaljena samo 380km.

Tini će u glavni grad Mađarske doći 2. aprila a ostaje pitanje da li će tamo održati jedan ili dva nastupa. Za očekivati je da to ipak budu dva nastupa, od 14h i 18h a ako želite karte morate biti brzi s obzirom da one kreću u prodaju već u petak u 10h! Osim toga, najavljena su i tri nastupa u Poljskoj i još nekoliko u Italiji, što je nama ipak manje interesantno.

Inače, Tini je danas u Poljskoj gde će održati potpisivanje CD-ova a interesantno je da se lokacija događaja krije kao i da za dolazak na potpisivanje nije dovoljno samo da posedujete “Tini” CD! Umesto toga, poljski Universal napravio je konkurs gde zahteva od fandoma da šalju svoje kreativne slike sa CD-om a onda će odabrati one najbolje koji će imati priliku da se druže sa Tini. Mi se nadamo da će naš Universal uskoro doći u kontakt sa poljskim odeljenjem kompanije i da postoji mogućnost da kontaktiramo Martinin tim i vidimo da li njen dolazak u Beograd može da bude opcija.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Elena nam šalje odličan Leonetta kviz!

16 thoughts on “Najbolji izbor za naše Tiniste: Martina najavila koncert u Budimpešti!

  1. Možete li samo kada krene prodaja karata da nam date link ili nešto gde bismo mogli da ih kupimo?

  2. Pa, bilo bi bolje da umjesto u Budimpeštu dođe u Srbiju. Oni u Mađarskoj su imali prilkiu da dođu na koncert Violette, a sad im još i Tini dolazi. nije baš fer…

  3. Famozo, Vi ste najbolji i borite se da Martina dodje u Srbiju na promociju Tini CD-a jer samo Vi to možete! svi nas zaobiđu… Mogli bismo da organizujemo da svi zainteresovani Tinisti pošalju svoju sliku, a da se u pozadini vide Martinini posteri, Tini CD, Violetta predmeti ili nesto slicno i da se slike posalju Martini. Mozda tada donese konacnu odluku i dodje u Srbiju.

  4. IMA LI KAKVE MOGUCNOSTI DA TINI ODRZI KONCERT U BLIZINI KRESEVA, U KISELJAKU ILI NEGDJE U BLIZINI KRESEVA,…???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.