Najveći koncertni organizator nam je otkrio svoj k-pop plan za 2020. godinu!

Famoza je uoči vikenda pričala sa najvećim koncertnim organizatorom u našem regionu o dolasku Marcusa i Martinusa, a naravno, nismo propustili da spomenemo i drugu, večito aktuelnu temu, a to su koncerti k-pop izvođača. Organizatora smo pitali da li mu je tako nešto još uvek u planu, a on ističe da je odgovor pozitivan.

Na našu konstataciju da je Ateez dolazio u Mađarsku ove godine, on nam nije konkretno odgovorio, ali jeste potvrdio da je bilo određenih k-pop opcija za koje se na kraju ispostavilo da ipak nisu bile moguće, jer menadžmenti tih izvođača za sad nisu raspoloženi da dolaze na Balkan. Uopšte, čitavu 2019. godinu obeležila je slična situacija sa svim k-pop izvođačima, koji su tek činili prve korake u Evropi i nisu bili zainteresovani da dolaze u naš deo sveta. U ovog organizatora kojeg znamo pet godina imamo potpuno poverenje, ali ako znamo da su i Štark arena i još jedan organizator sa kojim smo u kontaktu pričali istu priču, mislimo da bi svi trebalo da je dožive kao istinu.

Ipak, on je isto tako optimista da će 2020. godina biti bolja, ali mu deluje da su neke stvari gotovo nemoguće, gde zapravo spominje jedno ime – BTS. Njegove prognoze su da će zbog enormnog interesovanja biti nemoguće konkurisati mnogo bogatijim državama od naših, iako je ovo naravno samo njegovo mišljenje, uz konstataciju da mu je jasno da je BTS prvo k-pop ime u regionu. Od konkretnih imena, on navodi BLACKPINK kao najbolju alternativu, jer zna da su devojke drugi najpopularniji k-pop sastav iz Južne Koreje. On nam je potvrdio da se i dalje slaže sa nama da treba iskoristiti priliku i dovesti bilo koju k-pop grupu koja dolazi u Evropu, a mi smo mu ukazali na Stray Kids koji je već zakazao američke datume svoje nove turneje. Iako kao što ste očekivali ništa konkretno ne može da se dogovori u ovom momentu, mi vas uveravamo da je nekome stalo da dovede k-pop zvezde, a kako imamo stalan kanal komunikacije sa organizatorom koji pokriva i Srbiju i Hrvatsku i Sloveniju i mogućnost da ga kontaktiramo sa svakom novom informacijom, molimo vas i da nam se javite čim vidite nešto što vam se čini interesantnim za njega!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Najveći koncertni organizator nam je otkrio svoj k-pop plan za 2020. godinu!

  1. Ja najviše bih volela da u srbiji dođu bts. U našoj državi BTS imaju najverniji fanove(army) ja verujem u famozu da će uspeti a i mi smo uz vas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.