“Moram što pre da te zagrlim”: Ariana Grande zapratila članicu k-pop grupe Red Velvet nakon dirljive poruke!

Ariana Grande nastavlja da ostvaruje snove svojim fanovima, koje očigledno ima i među članicama k-pop grupe Red Velvet! Red Velvet je još jedna uspešna ženska k-pop grupa, a njihova članica Yeri je nedavno iskazala koliko obožava trenutno najpopularniju pevačicu na planeti Arianu Grande i to još od školskih dana, a sada joj je pevačica dala znak da ju je primetila!

“Volim Arianu Grande. Stvarno želim da je upoznam pre nego što umrem. Navijala sam za tebe kao luda još od srednjoškolskih dana. Nadam se da ćeš primetiti i mene ponekad, takođe,” rekla je Yeri u video poruci koja je objavljena ovog četvrtka. Nakon što je videla ovaj video, Ari je prokomentarisala: “Moram da te zagrlim što je pre moguće.” Ariana je zatim odlučila da zaprati Yeri na Instagramu, što ju je učinilo prvom k-pop zvezdom koju je Ariana zapratila!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  "Nisam spavao cele noći kad mi je ostavila poklone": Naš NBA igrač sanja fotkanje sa Arianom Grande!

One thought on ““Moram što pre da te zagrlim”: Ariana Grande zapratila članicu k-pop grupe Red Velvet nakon dirljive poruke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.