Ariana Grande o svom fandomu: Ja sam im mama i brinem za njih!

Ariana Grande nedavno je postala lice Reeboka, završila je svoju “Dangerous Woman” turneju i ova godina je za nju bila izuzetno važna, i iako je sve popularnija, ona nikada ne prestaje da razgovara o svojim fanovima kao o ljudima koje neizmerno voli!

Ari uvek postane jako emotivna kada krene razgovor o njenim Arianatorima! „Kada mislim na njih, uvek mi se plače. Želim da vole sebe mnogo, osećam se kao njihova majka i želim da im pošaljem poruku da su voljeni. Lepota ima milion varijanti, a lepi ste jer ste ono što jeste“ poručuje vam Ari. “Treba da budemo srećni jedni zbog drugih i da ne budemo uplašeni onoga što jesmo i volim da razgovaram sa fanovima o tome stalno.”

I tim brenda Reebok podržava Arianu i hvali njene kvalitete – “Ona je bez sumnje glas nove generacije, naročito jer ona glasno podržava i inspiriše mlade žene” a nemoguće je ne osvrnuti se i na njenu hrabrost pokazanu u najtežim trenucima kada je Mančester zadesio teroristički napad. “Jako je važno da usrećujemo jedni druge i pomažemo ljudima, ne da se povređujemo. Sestrinstvo, a ne takmičenje” poručuje Ariana i nada se da se njen glas o tome čuje dovoljno glasno.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #82 - glasajte za pet omiljenih pesama!

4 thoughts on “Ariana Grande o svom fandomu: Ja sam im mama i brinem za njih!

  1. dusa moja <333
    znaci ja sam njena kcerka hahaha 😉
    ona jeste druga moja mama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.