Sve je spremno: Danas kreće “Sweetener” turneja Ariane Grande!

Kako vreme leti! Sve pripreme su objavljene, pa će Ariana Grande tako započeti svoju “Sweetener” turneju već danas i to Olbaniju, kao prestonici države Njujork. S obzirom da ona u Njujorku ima stan i da tu provodi mnogo vremena, čini se da je ovo bila i logična destinacija.

Ari će dakle od danas biti na severnoameričkom delu turneje koji podrazumeva nastupe na svaki par dana, uz pauzu od 20 dana tokom aprila kad će se preseliti u Kanadu gde ima četiri nastupa. Ova deo turneje potrajaće sve do 13. jula, a da bi onda od 17. avgusta usledili nastupi po Evropi! Ari će nam biti najbliža 3. septembra kad će pevati u Beču!

Kad je reč o tome kako će izgledati šou, sve se još čuva daleko od očiju javnosti! Jedino što imamo jeste komentar njene mame Joan koja kaže, “Nećete verovati svojim ušima i očima! Spremite se!” Nadajmo se da je tako mama Grande!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  American Music Awards: Biebs, Sel i Ari najveći pobednici, veče za pamćenje!

4 thoughts on “Sve je spremno: Danas kreće “Sweetener” turneja Ariane Grande!

  1. Ne sumnjam da će nastupi izgledati prelepo, ali stvarno šteta što (verovatno) neće doći na Balkan🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.