Sve je spremno: Danas kreće “Sweetener” turneja Ariane Grande!

Kako vreme leti! Sve pripreme su objavljene, pa će Ariana Grande tako započeti svoju “Sweetener” turneju već danas i to Olbaniju, kao prestonici države Njujork. S obzirom da ona u Njujorku ima stan i da tu provodi mnogo vremena, čini se da je ovo bila i logična destinacija.

Ari će dakle od danas biti na severnoameričkom delu turneje koji podrazumeva nastupe na svaki par dana, uz pauzu od 20 dana tokom aprila kad će se preseliti u Kanadu gde ima četiri nastupa. Ova deo turneje potrajaće sve do 13. jula, a da bi onda od 17. avgusta usledili nastupi po Evropi! Ari će nam biti najbliža 3. septembra kad će pevati u Beču!

Kad je reč o tome kako će izgledati šou, sve se još čuva daleko od očiju javnosti! Jedino što imamo jeste komentar njene mame Joan koja kaže, “Nećete verovati svojim ušima i očima! Spremite se!” Nadajmo se da je tako mama Grande!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Novi hit: Ari Grande predstavila pesmu "Everyday"!

4 thoughts on “Sve je spremno: Danas kreće “Sweetener” turneja Ariane Grande!

  1. Ne sumnjam da će nastupi izgledati prelepo, ali stvarno šteta što (verovatno) neće doći na Balkan🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.