Famoza music chart #179 – Glasajte za sve pesme koje volite!

Tini ponovo dominira na top listi, ali ovog puta sa pesmom “Quiero Volver” koja je pobedila po 11. put! Dominacija Tini traje već dosta, ali ovog puta razlike su se svele na nekoliko desetina glasova, tako da su glasanja poprilično uzbudljiva, a mi se nadamo da će noviteti pomoći da tako i ostane!

Nove pesme Madonne i Why Don’t We vas baš i nisu oduševile sudeći po broju glasova koje su dobile, ali videćemo kako će proći nova pesma iz “Descendants” serijala, kao i aktuelni singl Jorge Blanca!

Glasanje traje do srede, 12. juna u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jorge Blanco vrlo emotivan nakon nove akcije fandoma: Ja vas ne zaslužujem!

14 thoughts on “Famoza music chart #179 – Glasajte za sve pesme koje volite!

  1. Wow trenutno Shawn vodi! Bilo bi uzbudljivo da i on pobjedi, iako navijam za Tini!💕💕💕

  2. Predlog: Let Me Go od M&M, nemam reci za tu pesmu, prosto je neopisiva 😵💫🔜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.