Merjema poziva u akciju za promociju nove Tinine pesme!

Zdravo draga Famozo! Drago mi je što imam priliku da se obratim većoj skupini tinejdžera jer želim da što bolje sprovedem akciju koju sam smislila. Nadam se da ćete objaviti ovo na vašu stranicu.

Svi znate da novi singl mega popularne Tini izlazi u petak, 13.10.2017, nazvan ‘Te Quiero Mas’. Pa, svi znamo kako Tini cijeni svoje fanove , bio bi red da i mi njoj pokažemo koliko mi nju volimo, cijenimo i poštujemo.

Sve što treba da uradite jeste da napravite jednu promotnu sliku, kao što su neke na instagram profilu @tqmflyers, postavite na svoj Facebook, instagram i twitter profil ako posjedujete uz hešteg #TiniTeQuieroMas i naravno uz tagovanje Tini.

Nadam se da će vas se mnogo odazvati na ovu akciju , i da će Tini vidjeti koliko se mi trudimo. Hajde da promovišemo ovu super talentovanu mega zvijezdu i doprinesemo njenoj karijeri. Mi na ovo predlažemo i promo fotke koje je napravila DarkTini a gde se nalaze i slike na našim jezicima!

Autor: Famoza.net
Foto: Darktini, promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Datumi Tinine turneje su konačni, zakazan finalni datum!

2 thoughts on “Merjema poziva u akciju za promociju nove Tinine pesme!

  1. Kako slično razmišljamo, i ja sam mislila napraviti neku vrstu takve akcije- ja ću oblijepiti plate po svojem gradu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.