Becky G u suzama poslala video poruku fandomu: Jako ste me povredili! (video)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2
Views:
366

Becky G je trenutno na turneji sa Fifth Harmony ali joj je gostovanje u Meksiko Sitiju ostalo u vrlo ružnom sećanju zbog traume koje joj je priredio fandom na meet and greetu. Koliko joj je teško ona je pokazala u video klipu gde jednostavno ne može da zaustavi suze!

“Ja ovo obično ne radim ali sam osetial da moram ovog puta jer mi je stalo d vas i znam da je vama stalo do mene. Međutim, način na koji to nekad pokazujete me baš uznemiri”, počinje ona. “Morate slušati obezbeđenje i udaljiti se kad vam oni to kažu. Nije to samo zbog mene već i zbog vas. Zadobila sam povrede i i samo želim da vi to vidite jer nisam ja jedina kojoj se ovo dešava… Znam da će sad neko reći ‘ali ovo je deo tvog posla’ ali ja sam i dalje ljudsko biće a svi mi imamo limite.”

Becky G podseća da nju muči anksioznost (lakše pada u paniku i nervozu od drugih ljudi) tako da je sve bilo još gore. “Toliko dugo se mučim sa tim, to stvarno utiče na mene i to ko sam ja kao osoba… Volim kad vas vidim ali se nekad dvoumim zbog ovakvih stvari. Volim vas i hvala vam za ljubav!

One thought on “Becky G u suzama poslala video poruku fandomu: Jako ste me povredili! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.