Martinus Gunnarsen blizu potpisa za norveški fudbalski klub, Marcus pao na probi!

Marcus i Martinus su od početka korone maksimalno posvećeni fudbalu, a to daje rezultate! Momci su naime prošle godine igrali u ligi za mlade talente, i tad su zapali za oko skautima iz nekoliko klubova širom Norveške. Najuporniji je bio Molde FK, koji ih je obojicu pozvao na probu, a Martinus im je posebno zapao za oko.

Iako se sve još uvek drži daleko od očiju javnosti, izvori iz kluba preneli su lokalnim medijima kako su momci tokom marta obavili nekoliko treninga sa prvim timom ove ekipe koja je četiri puta bila prvak Norveške. Ipak, dok je Martinus bio odličan i blizu je potpisivanja ugovora, sirotom Marcusu rečeno je da može da ide kući, i da on nije dovoljno dobar.

Kako se dodaje, to što je dobio poziv da potpiše za klub, ne znači da će Martinus to i odabrati. Njegov tim u ovom momentu vaga da li je isplatljivije da on gradi svoju karijeru kao pevač, ili da se maksimalno posveti fudbalu. Nema sumnje da Marcusu sve to teško pada, jer ako Martinus odluči da se posveti fudbal, njemu samo preostaje da ode u solo vode ili završi karijeru.

Neimenovani izvori govore da je u porodici Gunnarsen sva pažnja svakako usmerena ka Emmi, koja je već proglašena za veći talenat od svoje braće, a odnedavno snima i muziku na engleskom jeziku. Tokom ovog meseca možemo očekivati i zvanično saopštenje momaka, pa ne treba biti iznenađen ukoliko oni najave kraj svoje muzičke karijere.

Pročitajte još  Famoza music chart #158 - Glasajte za sve omiljene pesme, svakog dana!

Autor: Famoza.net – izvinite MMeri 🙂

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.