eMMa Gunnarsen objavila svoju prvu pesmu na engleskom!

Apetiti mlađane sestre Gunnarsen su porasli! Najmlađa članica porodice nedavno je objavila novi singl na norveškom, a sad je predstavila i njegovu verziju na engleskom! Naravno, ovo je njena prva pesma koju ne peva na svom maternjem jeziku!

eMMa je pre tri dana postavila objavu na svoj Instagram u kojoj je najavila tako nešto rečima, “Hvala svima za komentare za moj novi singl ‘123’. Čula sam vaše želje i uzbuđena sam što sam vama mogu da podelim izlazak mog prvog singla na engleskom ovog petka! To je engleska verzija ‘123’ i zove se ‘This & That’. Nadam se da će vam se dopasti.”

I zaista, pesma i spot stigli su rano jutros, a u komentarima vidimo podršku iz čitavog sveta, pa i sa naših prostora! eMMa inače odlično zvuči na engleskom, ali drugo nismo ni očekivali, s obzirom da znamo da ona govori taj jezik. Skandinavci inače važe za narode koji odlično usvajaju ovaj jezik i treba im manje vreme da steknu kvalitetan izgovor nego nama. Nama ostaje da se pitamo hoće li Marcus i Martinus povesti eMMu na svoju sledeću turneju? Sad imaju još razloga da to učine!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/eMMa

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kako su Marcus i Martinus proslavili svoj 19. rođendan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.