Nije siguran da li možete da gledate sa roditeljima: Harry Styles govorio o intimnim scenama u svojim novim filmovima!

Harry Styles je priznao da bi njegovi novi filmovi mogli biti po malo neprijatni za gledanje zbog pojedinih intimnih scena. Dok je bio na Capital Radiu sa Romanom Kempom, pevač je izjavio da bi radio voditelj verovatno trebalo da izbegava da gleda njegove nove filmove “My Policeman” i “Don’t Worry, Darling“, iz razloga što se u njima kovitlaju razni uzavreli momenti .

Kada je Roman upitao Harrya da li može ‘bezbedno da gleda’, on je odgovorio: “Ne znam da li i ti možeš da gledaš sa svojim roditeljima”. Na osnovu ovog odgovora, zaista možemo zaključiti o kakvim se scenama radi, a evo šta je Harry rekao o svemu tome: “Sve što mogu da kažem iz sopstvenog iskustva jeste da sam imao veliku sreću što postoji poverenje među ljudima sa kojima sam radio i to je bilo na prvom mestu.”

Harry je inače 31. marta objavio muzički spot za svoj novi singl „As It Was“, koji se nalazi na njegovom trećem studijskom albumu. U videu, Harry je krenuo na ples dok je nosio crveni kombinezon koji je blistao crvenim šljokicama. Pokazivao je svoje pokrete na džinovskom gramofonu i na nekim gradskim ulicama od cigala, pevajući u refrenu „U ovom svetu smo samo mi / Znaš da nije isto kao što je bilo“.

Pročitajte još  Zvanično je: Harry Styles potpisao solo muzički ugovor, nije više vezan za 1D!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.