Martina Stoessel i njena Olga u editorijalu: Imali smo psa Lunu!

tini6

Martina Stoessel i njena ljubimica Olga gostuju u novom izdanje časopisa Oh My Dog u kome nas je glumica i pevačica upoznala sa svojim četvoronožnim članovima porodice!

Koliko su stari tvoji psi i koliko imaju godina?
Mia ima šest godina godina i bila je lutalica. Pojavila se na našim vratima i od tad je s nama. Panchova priča je jako zanimljiva jer smo hteli malog psa za kuću. On je bio mali kao Olga ali onda je počeo da raste i nije prestajao! Prodali su nam lažnu pudlicu (smeje se). Olga je došla od naših prijatelja koji su nas upitali želimo li još jednog psa. Olga je bila tako minijaturna. Svuda putujue sa mnom, čak i na turneje. Nosim je i u avion, na sreću može da bude u kabini.

Ko im je dao imena?
Mii i Panchu ime je dao Franc a Olgi je ime dala mama.

Da li su lepo vaspitani ili ne?
Oni su lepo vaspitani ali imaju svoje bubice. Olga večito traži stolicu kad se jede. Ako joj neko vreme ne date nešto da jede, počne da laje!

Da li ste imali problema sa psima?
Ne, sa ovima ne na sreću. Imali smo više od osam pasa do sad. Sećam se ipak Romula, lutalice koju smo usvojili. Našli smo ga na ulici, obožavali smo ga. Jednog Božića bio je vatromet, njega je buka uplašila i nikad ga više nismo našli.

Pročitajte još  Tini stigla do tri miliona na Instagramu: Spremam vam divne stvari, obožavam vas!

Postoji li neka posebna priča o vašim psima?
Jednom su nas mama i tata pozvali da pričaju s nama, ja sam se bojala da hoće da nam kažu da se razvode! Imala sam samo šest godina. Oni su u stvari hteli samo da nam kažu da je Romulo pobegao zbog vatrometa. Bili smo jako tužni ali on se sledećeg dana pojavio sa psom Lunom, koji je bio iste vrste kao Romulo!

Šta radite kad idete na odmor?
Oni idu sa nama, u kombiju!

Gde spavaju?
Olga spava na svim krevetima. Gde god može da upadne, ona spava.

Kako je opisuješ?
Ona jeste malecka ali nije nimalo tiha već jer histerična! Jako je inteligentna i opsednuta loptom.

tini 4

tini1

tini2

tini3

tini5

Autor: Famoza.net
Foto: Oh My Dog

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dora nam šalje zajednički kviz o Tini i Mechi!

8 thoughts on “Martina Stoessel i njena Olga u editorijalu: Imali smo psa Lunu!

  1. Famoza.net volela bih da mi odgovorite.Gde mozemo jos nabaviti Tinin album.Naravno ako je moguce.Hvala unapred najbolji ste.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.