I John Newman “ukapao” Taylor: Calvin nije verovao šta mu je ona uradila!

13702942_1725582024373257_318167598_n

John Newman koji je nedavno održao koncerte u Beogradu i Zagrebu je vrlo blizak sa Calvinom Harrisom pa je sad potvrdio pisanje štampe da je Calvin u totalnom šoku nakon svega što mu je Taylor priredila prethodnih nedelja.

Kako John kaže, Calvin ne samo da je praktično iz medija saznao da Taylor i on više nisu zajedno već je još više bio u čudu kad je par nedelja kasnije ispalo da je njegova zamena Tom Hiddleston. “Calvin mi je baš dobar prijatelj i imao sam priliku da vidim sve što se dešavalo. Pričali smo o tome”, kaže on za britanski Heat magazin.

“I ja sam bio skroz nespreman za ovo. Ono što piše u štampi se zaista i dešava. Calvin je stvarno u šoku nakon toga što je Taylor uradila – pojma nije imao da se to dešava – niko nije znao da je to u pitanju.” Ipak, John veruje da će sve biti u redu i da će pronaći pravu ljubav. “On je osoba puna ljubav, puno ljubavi može da pruži!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/John Newman

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Slavna voditeljka izvređala Tay pred milionima: Žena smara i pritom je prevarant! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.