Tini blista u jutarnjem editorijalu: Pepe je prvi momak mojih godina u kog sam se zaljubila!

martina-stoessel-sf-3

Martina Stoessel neposredno pred put u Evropu uradila je editorijal za Infobae America a ne samo da smo dobili sjajne slike već i intervju u kome je ona skroz otvorila dušu!

Za razliku od mnogih zvezda koje odbijaju da pričaju o svom ljubavnom životu, naročito na početku veze, Tini nema problem sa tim iako ističe da i nema puno toga da kaže jer su još uvek na početku. “Srećna sam ali tek smo na početku”, priča ona i dodaje kako je uvek mislila da joj se nikad neće svideti momak koji je njenih godina. “Bila sam sa mnogo starijom osobom (Peter Lanzani) i obično se i generalno bolje slažem sa starijima pošto sa njima uglavnom i radim. Pepe i ja smo snimili spot i tom prilikom me je zaintrigirao jer smo prilično slični. On je tad imao 19 godina, sad ima 20.”

Tini kaže da tačno postoje stvari koje je privuku ka momku. “Važan mi je njegov izgled i osmeh. Mene najviše privlače zabavni momci pored kojih se smejem i osećam se prijatno.” Ona dodaje i da je i dalje veoma romantična. “Ako mojim prijateljicama poklonite cveće, skoro pa će da povrate! Sa druge strane, ja to volim, baš kao i poruku uz to. Romantične stvari.”

1

2

Pevačica i glumica dodaje i da je veoma otvorena i da joj nije teško da kaže kad joj se neko sviđa. “Ja sam skroz prozirna. Međutim, kad treba da donesem odluku da li da budem s nekim, postajem komplikovana. Nije mi teško da kažem ‘Volim te’ jer ne skrivam svoje emocije”, zaključuje ona.

Pročitajte još  Kao njen idol Sel: Tini posetila bolesnu devojčicu za Božić!

3

4

martina-stoessel-sf-3

martina-stoessel-sf-6

martina-stoessel-sf-11

martina-stoessel-sf-13

martina-stoessel-sf-14

martina-stoessel-sf-15

martina-stoessel-sf-23

martina-stoessel-sf-24

martina-stoessel-sf-26

rhfhfj

Autor: Famoza.net
Foto: Infobae/Santiago Turienzo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Tini blista u jutarnjem editorijalu: Pepe je prvi momak mojih godina u kog sam se zaljubila!

  1. Super sve to, drago mi je zbog njih, ali važan joj je njegov izgled ili sam ja pogrešno skapirala?

    1. Rekla je njegov osmijeh i da ju nasmijava a uostalom nije joj vazan izgled jer je bila u vezi sa Peterom zar je Peter toliko lijep ……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.