Važna uloga u norveškom timu: Marcus i Martinus biće deo finala Evrovizije u subotu!

Evrovizija u Ukrajini uveliko je u toku a nacije širom našeg kontinenta bore se da imaju svog predstavnika u finalu. Bez obzira na to li će se njihova Norveška plasirati u finale, sigurno je da ćemo tamo gledati Marcusa i Martinusa koji će uključiti u prenos kako bi saopštili poene koji dolaze iz njihove zemlje.

Dva momka ističu koliko su srećni zbog prilike da se pojave pred milionima gledalaca! “Ovo je velika čast. Vrlo smo uzbuđeni zbog prilike da budem deo tako velikog programa koji se gleda u tako puno zemalja”, kažu oni. “Biće ovo zabavno. Nadamo se da će Norveška biti uspešna, srećno!”

Norveška delegacija na Evroviziji koju predvodi Stig Karlsen uverena je da je ovo pravi potez! “Momci imaju veliku publiku van naše zemlje i odlično je što možemo da ponudimo nekog ko je poznat i van granica Norveške. Ovome će se obradovati mnogi fanovi širom Evrope”, konstatuje on i nimalo ne greši!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Primetio ih: Srpski fudbaler Nemanja Matić zna da ga Marcus i Martinus obožavaju!

3 thoughts on “Važna uloga u norveškom timu: Marcus i Martinus biće deo finala Evrovizije u subotu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.