Famoza music chart #165 – Glasajte za pet vaših omiljenih pesama!

Martina Stoessel nastavlja totalnu dominaciju našom top listom, pa je i ove nedelje zadržala prvo mesto i to pesmom “Quiero Volver” koja je pobedila i po deseti put! Ipak, neverovatan rast popularnosti Ariane Grande je ozbiljno ugrožava, tako da ove nedelje očekujemo da možda Ari po prvi put u svojoj karijeri zavlada našom listom!

Ove nedelje imamo još jedan novitet, k-pop sastav ATEEZ koji debituje na našoj listi, a tu je i novi singl Jorgea Blanca. Kako Jorge već ima tri pesme na listi, jedna od te tri starije pesme koja sakupi najmanje glasova sigurno će ispasti! Primetićete i da smo ove nedelje malo izmenili sistem glasanja, tako da i dalje možete glasati za svoje omiljene pesme, ali samo za njih pet!

Glasanje traje do srede, 6. marta u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za pet pesama koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

22 thoughts on “Famoza music chart #165 – Glasajte za pet vaših omiljenih pesama!

  1. Predlažem sa sledeću listu: Jonas Blue ft. Chelcee Grimes, TINI, Jhay Cortez – Wild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.