Mini intervju: Marcus i Martinus otkrivaju sve o “Soon” albumu!

Marcus i Martinus objavili su prvi singl sa mini albuma “Soon” koji je u prodaji od ponedeljka 10. juna, a sad su nam otkrili praktično sve o ovom projektu. “Soon” nam otkriva u kojoj fazi odrastanja su MM, negde na pola puta između dečaka i odraslih momaka, baš kao što i njihov fandom postaje sve stariji.

“Soon” je jako lep projekat za nas”, priča Marcus. “Dosta vremena smo proveli u studiju u poslednje vreme, a to uključuje čitav proces stvaranja pesama. Pesme koje smo odabrali za ‘Soon’ nama mnogo znače i jako smo uzbuđeni što ćemo ih pevati ovog leta.” Martinus ističe da su oni presrećni što su na pesmama radili sa najvećim producentima i tekstopiscima današnjice! “Tayla Parx je naša velika inspiracija i neverovatna osoba za ovaj projekat. ‘Soon’ je miks sporih i brzih pesama, svaka ima tipičan MM zvuk koji uvek tražimo! Bilo je baš zabavno eksperimentisati i pokušavati nove stvari, i mislim da će svi koji budu slušali ‘Soon’ to i primetiti”.

Martinus zaista ne preteruje, jer je Tayla pisala i piše pesme za neverovatna imena kao što su Ariana Grande, BTS ili Khalid a nimalo manje važan nije James Abrahart koji stvara pesme za Justina Bieera, Martina Garrix, Ushera i Kyga! Ovo mora da bude odlično, a pozitivne reakcije MMera na “Pocket Dial” samo će ohrabriti momke!

Pročitajte još  Gagin kviz: Razlikujete li Marcusa i Martinusa?

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Mini intervju: Marcus i Martinus otkrivaju sve o “Soon” albumu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.