Marcus i Martinus se ponovo obratili Srbiji: Imate dobre fudbalere, vraćamo se uskoro! (video)

Marcus i Martinus trenutno su na Balkanu ali nažalost, to se odnosi samo na posetu jednoj dodeli muzičkih nagrada koja se danas održava u Grčkoj. Oni su ipak našli vremena za novi chat sa fandom, gde su odgovarali i na neka pitanja iz Srbije!

Komentarišući večito pitanje o tome kad će se vratiti u Srbiju, obojica su ponavljala, “Uskoro, uskoro”, što sam podgreva nade fandoma da će biti tako. Naravno, bilo je i pitanja vezanih za fudbal, što MM pasionirano prate ovaj sport ali i neke igrače iz Srbije, pa ne čudi što su rekli, “Imate dobre fudbalere”.

Neko je upitao i da li će momci večeras pratiti utakmicu između Brazila i Srbije koja bi mogla da obori rekord gledanosti na Svetskom prvenstvu, ali čini nam se da je to nažalost nemoguće, s obzirom da će oni u to vreme biti upravo na muzičkoj ceremoniji koju smo spomenuli! Srbiju danas očekuje nemoguć zadatak da pobedi petostruke prvake sveta jer je to jedini način da ostane na turniru. Sa druge strane, poraz bi ujedno značio i kraj za Brazil.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hrvatski MMeri ostavili jak utisak na tim momaka: Neverovatno je čuti ih kako pevaju na norveškom!

7 thoughts on “Marcus i Martinus se ponovo obratili Srbiji: Imate dobre fudbalere, vraćamo se uskoro! (video)

    1. Naprotiv, ali Matić je u Mančesteru koji baš vole 🙂 Plus su se malo zbližili sa fudbalerima Zvezde.

  1. Molim vas odgovorite mi na pitanje.ako marcus i martinus dodju u srbijuboce li docibu bg ponovo ili ce u neki drugi grad

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.