“Nikad nije prestao da je voli”: Wilmer Valderrama podredio sve ozdravljenju Demi Lovato!

Demi Lovato i Wilmer Valderrama već godinama nisu par, ali glumac i pored toga oseća veliku obavezu da bude uz Demi u danima kad joj je to najpotrebnije. Kako prenose mediji, on je sve svoje vreme podredio tome da bude sa njom.

“Iako sad nisu zajedno, kad neko koga volite prolazi kroz krizu, pokaže se kakvi ste kao osoba. On se prema njoj sad ponaša isto onako kako je ona govorila o njemu u svim prethodnim intervjuima”, piše Us Weekly. “Njena porodica i bliski prijatelji jako cene to što on radi.”

Kako eksperti navode, Demi će u najboljem slučaju izaći sa lečenja za 30 dana, ali ceo proces može potrajati tri meseca, pa i više. Sve zavisi od Demi i njene želje da joj bude bolje, a čini se da će Wilmer tu biti velika motivacija!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  "J*** ga": Demi "pukao" glas na nastupu, oduševljena reakcijom fandoma! (video)

8 thoughts on ““Nikad nije prestao da je voli”: Wilmer Valderrama podredio sve ozdravljenju Demi Lovato!

  1. Famozo, Bazzi i Camila Cabello su izbacili zajednicku pesmu, hocete ih staviti u 'Video' rubriku?

  2. I jedno pitanje, Famozo,da li se Ellie Goulding to udala? Izvinite sto pisem ovde,ali jel bih mogla ovakve novosti ili pitanja da vam saljem na mail? I ako je odgovor da,koji subject da stavim hah?

  3. Oni su jedan od retkih parova (bivših), koji pored što govore lepo jedno o drugom i svojim delima pokazuju koliko im je veza bila važna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.