Marcus i Martinus neće predstavljati Norvešku na Evroviziji ove godine

Nakon što su proslavili svoj 16. rođendan prošle godine, Marcus i Martinus konačno su imali dovoljno godina da predstavljaju svoju Norvešku na Pesmi Evrovizije, počevši od 2019. godine. Iako do takmičenja ima još dosta, a Norveška još nije izabrala svoje predstavnike, jasno je da to neće biti M&M.

Naime, norveška organizuje takmičenje čiji pobednik predstavlja zemlju na Evroviziji, a već je izabrano deset imena koja će se takmičiti za tu titulu 2. marta. Među njima nema imena koja su poznata javnosti van Norveške, izuzimajući tu možda Chrisa Medinu, a interesantno je da su skoro sve pesme na engleskom!

Treba istaći i da Evrovizija uglavnom služi za promociju manje afirmisanih pevača, pa je moguće da su MM već prevazišli takva takmičenja, mada ostaje mogućnost da zbog drugih obaveza jednostavno ne mogu da se bave i time. Ovogodišnja Evrovizija je i pod znakom pitanja jer se mnogi protive tome da se ona održi u Izraelu koji se optužuje za konstantna kršenja ljudskih prava i terorisanje muslimanskog stanovništva.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #109 - Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!

7 thoughts on “Marcus i Martinus neće predstavljati Norvešku na Evroviziji ove godine

  1. Verovatno smatraju da bi dosta ljudi glasalo za njih, sasvim opravdano, pa zele da daju 15 minuta slave nekom drugom talentovanom mladom izvodjacu.

    1. Zašto bi to bilo tužno? Biće prilika za njih kad budu malo stariji, voleo bih da ih vidim na ESC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.