Marcus i Martinus dobili novog psa!

Marcus i Martinus sa fanovima dele mnogo toga na društvenim mrežama, pa MMeri odmah znaju kad se nešto novo u životu momaka desi. Tako su nam MMeri odmah javili kada su Marcus i Martinus zajedno sa eMMom objavili da su dobili novog člana porodice – novog psa!

Naime, Marcus i Martinus su danas objavili da su dobili novog psa i nazvali ga Tico! Na slici možete videti da je kučence zlatne boje i kako momci kažu u komentarima, star je samo osam nedelja. Tico je već atrakcija među MMerima, pa smo primetili među komentarima da je neko već napravio i fan nalog za psa! Kako vam se dopada Tico?

View this post on Instagram

We finally got a dog! Say hi to Tico🐶❤️

A post shared by Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus) on

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus and Martinus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Srbija se probudila: Ostalo samo tridesetak VIP karata za koncert Marcusa i Martinusa!

2 thoughts on “Marcus i Martinus dobili novog psa!

  1. Jooooojjj tako mi je drago zbog njiiiih,kad se samo setim koliko dugo vec zeleda dobiju psa,a mogu imati sve sto pozele😭😭❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.