Marcus i Martinus otvoreno o vezama: Još uvek tražimo osobu kojoj ćemo verovati!

Marcus i Martinus su neke od zvezda koje naši čitaoci najviše vole, pa odlično poznajemo njihov fandom – u fandomu, MMeri često raspravljaju o tome koja mlada dama bi mogla biti devojka Marcusu, a koja Martinusu, pa se sve devojke pitaju i da li bi one mogle biti “one prave”! Marcusu i Martinusu čak verovatno ne bi ni predstavljalo problem da li je devojka slavna ili ne, ali kako oni kažu u novom intervjuu, važno je poverenje, a u njihovom poslu je teško tu osobinu naći sa bilo kim.

Upitan da li je teško u njihovim životima održati vezu, Marcus odgovara da to definitivno jeste jedan od izazova. “Ako želiš u ovom poslu da uđeš u vezu, moraš biti sa nekim ko želi da bude sa tobom jer si takva osoba kakva jesi, ne jer imaš takav posao. Zato je važno osobu upoznati i imati apsolutno poverenje. To se meni još uvek nije dogodilo” priznaje Marcus.

Posebno je interesantno što Marcus kaže da se to nije dogodilo njemu, ali Martinusa ovih dana “bije glas” da je možda i našao devojku zbog videa koji je objavio na TikToku, ali je vrlo verovatno i to šala, jer je i u ovom intervjuu rekao da bi fandom verovatno već saznao da se nešto dešava! “Fanovi su nam kao FBI, dobri su u tome što rade i zato saznaju bukvalno sve. Dobri su baš” kaže Martinus!

Pročitajte još  Bars and Melody: Obožavamo Marcusa i Martinusa, imamo jedan od najboljih fandoma na svetu!

Momci su i danas jako popularni iako je od njihovog pojavljivanja prošlo prilično mnogo vremena, a to im je čudno jer nisu verovali da će cela priča toliko potrajati: “Mislili smo da bismo mogli da potrajemo godinu dana ili dve, pa smo hteli da uživamo dok to traje, ali je potrajalo više nego što smo mislili” zaključio je Marcus.

Oni takođe kažu i da uživaju kad se vrate u Trofors jer mogu da se ponašaju kao obični momci, izlaze sa društvom i rade domaći.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus and Martinus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  MMeri iz Hrvatske izlaze iz fandoma i lome stvari jer je Marcus nije podržao Hrvatsku u finalu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.