Jesu li sigurni? Marcus i Martinus tvrde da su završili sa fudbalom za ovu godinu!

Uopšte nema sumnje da bi se Marcus i Martinus danas ozbiljno bavili fudbalom da nisu toliko uspešni kao muzičari, a to nam dokazuje i činjenica da njih dvojica svakodnevno treniraju i igraju veliki broj utakmica. Ipak, kako najavljuju, tome je došao kraj, barem za 2018. godinu.

Momci su tako na svom Instagramu u sredu objavili poruku koja glasi, “Hej svi, danas igramo poslednji fudbalski meč ove sezone. Poželite nam sreću”. MM tu naravno misle na amaterski tim za koji igraju, jer se u Norveškoj za razliku od skoro svih zemalja Evrope sezona igra u okviru jedne kalendarske godine, najviše zbog surove klime.

Kvari li to onda naše planove da momci odigraju fudbalsku utakmicu kad budu došli u Beograd? Iskreno mislimo da je odgovor negativan, odnosno da će im se ta ideja svideti! Jedino što ostaje jeste da vidimo da li će oni imati dovoljno vremena za tako nešto, a odgovor ćemo brzo znati!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Vikend giveway: Osvojite potpisane majice Marcusa i Martinusa!

5 thoughts on “Jesu li sigurni? Marcus i Martinus tvrde da su završili sa fudbalom za ovu godinu!

  1. Volela bih da budu uspešni i tokom sledeće sezone. Moja opsesija prema fudbalu mi ne dopušta da kažem da ne zaslužuju igrati ovde. Nadam se da hoće! ❤❤

  2. Bilo bi super kad bi opet igrali na stadionu Crvene Zvezde..😍
    P.S.Famozo da li se Tinin novi album zove kao i singl i turneja Quiero Volver?????

  3. Mislim da su mislili na pravu utakmicu,a ne ono sa drustvom ili fanovima…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.