Maja nam šalje zabavan kviz o Kylie Jenner

Ma šta mislili o njoj, Kylie Jenner je jedna od najvećih mladih zvezda planete i već se može naći na testovima opšte kulture. Daleko najbogatija članica klana Kardashian Jenner tema je novog kviza koji nam šalje naša čitateljka Maja, a gde su pitanja vezana uglavnom za stvari koje joj se dešavaju u poslednje vreme!

Ko prati Famozu znaće odgovore na više od polovine ovih pitanja, ali odgovoriti na svih 10 nije bilo lako čak ni nama! Mi vas i dalje pozivamo da nam šaljete svoje kvizove, mada uskoro planiramo i jedno iznenađenje kad je reč o tome!

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta znači nova tetovaža Kylie Jenner?

2 thoughts on “Maja nam šalje zabavan kviz o Kylie Jenner

  1. Iskreno su mi nedostajali kvizovi.Inace nisam Kylien fan ali citam neke novosti na famozi pa sam upucena!Svakako animljiv kviz.

    7/10 Correct answers!
    Bravo! Znaš sve o njoj pravi si Kylienator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.